Maksut

LASTEN RYHMIEN MAKSUT KAUDELLA 2021-2022

Lasten jumpparyhmien maksut löytyvät jumpparyhmien sivuilta.

Osallistumismaksulaskut lähetetään kerran lukukaudessa ilmoittautumisen yhteydessä annettuihin sähköpostiosoitteisiin.

Lapsi voi käydä kokeilemassa ryhmässä paikan saatuaan kaksi ensimmäistä kertaa ennen kuin hänestä peritään osallistumismaksu. Mikäli lapsi päättää lopettaa jumpan kesken kauden, osallistumismaksua ei palauteta (poikkeuksena terveydellinen peruste, lääkärintodistus).

AIKUISTEN JUMPPIEN MAKSUT

• Kertamaksu 7 € / tunti (ulkotunnit 5€ / tunti)
  • 10 kerran jumppakortti 55 €*

Suorita jumpan kertamaksu ohjaajalle jumpan alussa. Kymppikortin suosittelemme maksamaan ennakkoon Liinojen tilille.

Jumppakorttin maksu

Voit maksaa jumppakortin ennakkoon Liinojen tilille ja lunastaa kortin kuittikopiota näyttämällä. Käytä alla olevia maksutietoja:

Maksun saaja: Uuraisten Liinat
Tili: FI15 4766 0010 0188 16
Viite: 00000 13000
Summa: 55€

Jumppamaksujen maksaminen liikuntaseteleillä

Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin liikuntasetelit, Smartum Saldo-verkkomaksu, ePassi, Eazybreak ja Edenred.

Tervetuloa tutustumaan - maksutta!

Olet tervetullut tutustumaan johonkin tarjonnassamme olevaan aikuisten jumppaan yhden kerran maksutta!
Kerro ohjaajalle / rahastajalle tullessasi, että olet ensimmäistä kertaa Liinojen jumpassa.

* Uuraisten Urheilijoiden jäsenmaksu

Liinat ovat osa Uuraisten Urheilijoita. Seuran jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuodessa.
Uuraisten Urheilijoiden jäsenmaksut vuodelle 2021

Lapset 5€ (0-17 vuotta)
Aikuiset 10€
Kannatusmaksu 30€

Jäsenmaksun voi suorittaa tilinumeroon FI82 4766 0010 0187 74.
Saajana Uuraisten Urheilijat Ry.
Maksun viestiksi jäsenmaksua koskevien henkilöiden nimet ja yhteystiedot.

Jäsenenä pääset osallistumaan seuran tarjoamiin liikunta- ja urheilulajeihin (osallistumismaksut maksetaan erikseen) sekä mukaan vaikuttamaan seuran toimintaan.

UU:n jäsenenä voit vuokrata Hiihtomajaa jäsenhintaan.

Lisätietoja UU:n nettisivuilta: http://www.uuraistenurheilijat.com/